Wordon - Help .nl

Nederlandse Wordon Cheat
- advertentie -
wordon helper

Hoe gebruik ik de WordOn Helper?

* Voer je 7 letters (en de 2 WordOn letters) in en druk op enter.
* Heb je een blanko letter, voer dan een '?' in.
* Bekijk alle mogelijke WordOn HD woorden van gesorteerd op lettergrote en puntenwaarde
* Bekijk de Wordon Woordenlijst voor moeilijke woorden met een Q, Y, X, C.

wordon help

Waarom WordOn-Help.nl?

Het grote voordeel van de WordOn Helper is dat je naast het maken van woorden ook gebruik kunt maken van onze woordenlijstjes. Deze woordenlijsten bevatten moeilijke woorden om je te helpen om ook die lastige letters kwijt te raken, of aan uw tegenspeler te geven. Vragen omtrent WordOn? Bekijk onze veel gestelde vragen voor WordOn HD.

wordon muntenmeter

Muntenmeter

Activeer de WordOn Munten Meter om naar je woord score te kijken en te zien of je misschien niet een nog beter woord kunt neerleggen. Een goed woord levert al gauw 5 munten op. De muntenmeter wordt ook wel Coinbar genoemd. Je kunt met deze tool dus altijd nog wisselen van woorden. Naast de punten die je verdient met het spelen van een woord, verdien je ook nog extra punten. Deze gaan de spaarvarken in welke boven in beeld staat. Wanneer je 1000 of meer punten hebt kun je de spaarvarken inleveren.

wordons

Wordons

De Letters die jij neerlegt op deze plaatsen gaan naar je tegenstander toe. Let dus goed op voordat je wat weggeeft! Voor je het weet heeft je tegenstander mooie letters om lange woorden te maken. Echter is het ook zo dat wanneer je tegenstander deze letters niet kan gebruiken in zijn spel, dan krijgt hij hier straf punten voor. Geef dus vooral die moeilijk letters weg, zoals de letter Q .

wordon woord score

Dubbel Woord Score

Het meest belangrijke om hoog te kunnen scoren in WordOn is door gebruik te maken van de WordOn letters die jij van je tegenstander hebt gekregen. Hierdoor verdubbeld je totale woord score. De Letters die je niet gebruikt worden er van afgetrokken.

wordon letterwaarde

Speciale Plekjes

Plaats letters met een hoge waarde op deze plekjes. 3xL verdriedubbeld de letterwaarde en het maken van een 7 letterwoord geeft je 10 punten extra.

wordon peek

Peek (Gluren)

Benieuw naar welke letters je tegenstander heeft? Gebruik Gluur in WordOn. Nadat je weet welke letters je tegenstander heeft, denk je misschien nog wel een keer na, voordat je letters zijnkant op stuurt. Gluren kost je 1 ster.

wordon hint

Hint

Twijfel je of je het beste woord neerlegt? Met een hint legt het spel een letter neer op de beste plek voor de beste optie. De andere letters moet je zelf invullen. Het vragen van een hint kost 1 ster.

wordon swap

Swap (Wisselen)

Als je geen woord kunt maken dan kun je er voor kiezen op te Wisselen. Er worden dan automatische twee letters gewisseld. Er gaan twee letters naar je tegenstander en jij krijgt twee nieuwe letters.

wordon swap all

Swap All (alles Wisselen)

Dit is een vernieuwde verie van Swap. Niet alleen wissel je hiermee al je letters, je behoud ook nog eens je beurt! Let echter wel op. swap all kost 2 sterren.

wordon pass

Pass (Passen)

Met passen sta je eigenlijk een beurt over. Als er geen letters meer in het spel zijn en je niet meer kunt wisselen, dan kun je er voor kiezen om te passen als je geen woord meer weet neer te leggen.

wordon profiel

Profiel

Om te zien tegen wie je het opneemt druk je om zijn of haar profiel avatar (plaatje of foto). Bekijk ook statestieken van je tegenstander!