Wordon - Help .nl

Nederlandse Wordon Cheat


wordon ster

Hoe werkt de puntenscore van WordOn?

* 2x L: Verdubbeld de letterwaarde
* 3x L: Verdriedubbeld de letterwaarde
* +10: Geeft je 10 extra punten aan je Woord
* Gebruik je alle 'WordOns' dan verdubbel je
* Niet gebruikte 'WordOns' worden afgetrokken.

wordon ster

Wat kan ik met Wordon sterren?

Als je genoeg WordOn munten hebt kun je sterren kopen. Deze sterren kun je gebruiken voor bijvoorbeeld het gluren bij je tegenstander, de pot controleren met aantal WordOn letters. Wordon zal meer opties krijgen na de volgende update!

wordon ster

Wat kan ik met Wordon munten?

Je verdient munten voor elk WordOn woord dat je speelt. Hoe beter het woord, hoe meer punten je krijgt. De Munten Meter (balk boven je woord) helpt je bij het maken van het beste woord waarmee je dus alle munten kunt verdienen. Vervolgens kun je de munten omwisselen voor sterren, die je kunt gebruiken voor leuke opties. Meer munten nodig? je kunt meer munten verkrijgen in de Shop. Je komt hier door op het roze varkentje bovenin te drukken.

wordon ster

Hoe verwijder ik een spel in WordOn?

Je kunt een WordOn spel gemakkelijk verwijderen door op het kleine vuilnisbak icoontje te drukken. Het spel verdwijnt gelijk.

wordon ster

Waar kan ik mijn Wordon statistieken bekijken?

Je kunt je eigen WordOn statistieken bekijken door op je eigen afbeelding te drukken. Ook kun je de statistieken van je tegenstander bekijken door op zijn afbeelding te drukken.

wordon ster

Hoe stop ik een spel in WordOn?

Je kunt alleen stoppen met een WordOn spel als het jou beurt is. Om dit te doen 'Swipe' je over het spel waar jij mee wilt stoppen en druk je op bevestigen.

wordon ster

Waarom kan ik WordOn niet downloaden voor mijn telefoon?

Voor WordOn HD is Adobe Air nodig. De standaard WordOn niet. WordOn HD heeft hier dus geen invloed op. Daarin tegen ondersteund een groeiend aantal telefoons Adobe Air.

wordon ster

Hoe verander ik mijn gebruikersnaam in Wordon?

In het spel overzicht druk je op settings (rechts boven) op de instellingen naar voren te halen. Druk hierna op profiel instellingen. In dit scherm kun je je gebruikersnaam veranderen. Typ een nieuwe naam in en druk op Bewaar. Let op: Als je je gebruikersnaam voor de tweede keer wijzigt, kost je dat een ster!

wordon ster

Hoe kan ik Facebook vrienden uitnodigen?

Verbind eerst met Facebook, wanneer je dit gedaan hebt druk je op nieuw spel en kies je 'speel met een vriend' Nu zie jij je Facebook vrienden. Nu kun jij de vrienden uitnodigen waar tegen jij WordOn wil spelen.

wordon ster

Hoe verander ik mijn profielfoto?

Ga in het spel overzicht naar settings (rechts boven) op de instellingen van WordOn te openen. Druk vervolgens op profiel instellingen. Nu zie je onderaan je scherm 'Verander je foto' staan. Hier kun je je profielfoto veranderen en druk op bewaar.

wordon ster

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Ga in het spel overzicht naar de WordOn instellingen (rechts boven). Open vervolgens de profiel instellingen. Hier kun jij je eigen profielnaam, wachtwoord en foto aanpassen. Typ een nieuw wachtwoord en druk op bewaar.

wordon ster

Ik ben mijn Wordon wachtwoord vergeten, wat nu?

Druk op 'wachtwoord vergeten' in het login scherm. Je krijgt dan een e-mail met een link naar een webpagina. Op deze pagina kun jij je nieuwe wachtwoord instellen. Gebruik vervolgens dit nieuwe wachtwoord om in te loggen.

wordon ster

Hoe werken de wekelijkse WordOn toernooien?

Het wekelijkse WordOn toernooi gebruikt je Facebook vrienden om te zien wie er speelt en een stand neer te zetten. Om deelt te kunnen nemen aan een wekelijkse WordOn toernooi, moet je je aanmelden met je Facebook account. Als je deze stapt hebt gedaan is het een koud kunstje. Je kunt gaan beginnen met spelen en wanneer je de top 3 hebt bereikt in een wekelijkse toernooi, dan heb je een medaille verdient! Deze WordOn medaille kun je laten zien op je Facebook profiel. Om een geldig toernooi te spelen moet je tenminste drie vrienden hebben die ook WordOn spelen.