WordOn Helper - Nederlandse Wordon Cheat


WordOn Spel Uitleg

wordon helper

Hoe gebruik ik de WordOn Helper?


* Voer je 7 letters (en de 2 WordOn letters) in en druk op enter.
* Heb je een blanko letter, voer dan een '?' in.
* Bekijk alle mogelijke WordOn HD woorden van gesorteerd op lettergrote en puntenwaarde
* Bekijk de Wordon Woordenlijst voor moeilijke woorden met een Q, Y, X, C.


wordon helper

Waarom WordOn-Help.nl?


Het grote voordeel van de WordOn Helper is dat je naast het maken van woorden ook gebruik kunt maken van onze gemakkelijke woordenlijstjes.
Deze woordenlijsten bevatten moeilijke woorden om je te helpen om ook die lastige letters kwijt te raken, of aan uw tegenspeler te geven.
Vragen omtrent WordOn? Bekijk onze veel gestelde vragen voor WordOn HD hier: WordOn veel gestelde vragen


wordon uitleg Munten Meter:
Activeer de WordOn Munten Meter om naar je woord score te kijken en te zien of je misschien niet een nog beter woord kunt neerleggen. Een goed woord levert al gauw 5 munten op.

WordOns
De Letters die jij neerlegt op deze plaatsen gaan naar je tegenstander toe. Let dus goed op voordat je wat weggeeft! Voor je het weet heeft je tegenstander mooie letters om lange woorden te maken.


Dubbel Woord Score
Het meest belangrijke om hoog te kunnen scoren in WordOn is door gebruik te maken van de WordOn letters die jij van je tegenstander hebt gekregen. Als je dit doet, dan verdubbeld je totale woord score. De Letters die je niet gebruikt worden er van afgetrokken.

Speciale Plekjes
Plaats letters met een hoge waarde op deze plekjes. 3xL verdriedubbeld de letterwaarde en het maken van een 7 letterwoord geeft je 10 punten extra.

Peek (Gluren)
Benieuw naar welke letters je tegenstander heeft? Gebruik Gluur in WordOn. Nadat je weet welke letters je tegenstander heeft, denk je misschien nog wel een keer na, voordat je letters zijnkant op stuurt. Gluren kost je 1 ster.

Pile (Pot)
De pot bevat alle letters van WordOn die nog in het spel zitten. Het kost je 1 ster om te kijken naar de overgebleven letters in de pot.

Swap (Wisselen)
Als je geen woord kunt maken dan kun je er voor kiezen op te Wisselen. Er worden dan automatische twee letters gewisseld. Er gaan twee letters naar je tegenstander en jij krijgt twee nieuwe letters.

Pass (Passen)
Als er geen letters meer in het spel zijn en je niet meer kunt wisselen, dan kun je er voor kiezen om te passen als je geen woord meer weet neer te leggen.

Home Q - Woorden Y - Woorden X - Woorden C - Woorden Speluitleg FAQ